Supa crema de iarna cu legume - de post

de LopFras in Supe/Ciorbe, 8 Ian 2010 | 4856 vizualizari

 

Aceasta supa este una din cele mai usoare supe. Nu trebuie decat sa curatati ce legume aveti prin frigider, le fierbeti o ora, si apoi le pasati in blender sau in robot. Si gata! aveti o supa consistenta si foarte gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 200 gr brocoli
  • 200 gr conopida
  • 200 gr dovleac
  • 100 gr fenicul
  • 50 gr telina
  • 100 gr morcov
  • 50 gr pastarnac
  • 50 gr varza
  • conopida
  • 30 gr ghimbir
  • 150 gr cartofi
  • apa
  • sare
  • piper
  • ulei masline
  • crutoane pentru servit
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de iarna cu legume - de post:

Se curata si se fierb toate legumele timp de o ora la foc mare. Se scurg de zeama si se paseaza in robot sau blender. Se adauga pasta peste zeama ramasa, se mai da un clocot si se condimenteaza dupa gust, neaparat cu cateva linguri bune de ulei de masline. Se serveste fierbinte cu crutoane facute rapid din felii de paine la toaster. Foarte buna si gustoasa, mai ales intr-o sambata de iarna cu nameti la geam si intr-o zi de post.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Supa crema de iarna cu legume - de post 13411
retete culinare - Supa crema de iarna cu legume - de post 13412
retete culinare - Supa crema de iarna cu legume - de post 13413
retete culinare - Supa crema de iarna cu legume - de post 13414
retete culinare - Supa crema de iarna cu legume - de post 13415
retete culinare - Supa crema de iarna cu legume - de post 13416
retete culinare - Supa crema de iarna cu legume - de post 13417
retete culinare - Supa crema de iarna cu legume - de post 13418
retete culinare - Supa crema de iarna cu legume - de post 13419

COMENTARII (7)

rivka 1

09.01.2010, 01:26

foarte bine arata e super buna sigur, imi place si oala ta de supa

luminita20_2006 1

09.01.2010, 14:19

super supa

LopFras 1

09.01.2010, 15:54

Rivka si Luminita, multumesc pentru aprecieri. sa salut. Lop

COMENTEAZA

Portia de lumina

Flamand si satul

Am fost şi azi la oraş, mai bine zis în orăşelul în care merg deseori cu problemele administrative inerente, locul în care, de voie, de nevoie, pentru că nu poţi pleca mai departe oricând, îţi faci şi cumpărăturile mai...

Cand soarele saruta marea

Vară, soare, nisip, valuri, umbrele şi şezlonguri, soarele sărută marea, toate sub un cer senin, brăzdat uneori doar de aeroplanul ce face reclamă la seminţe, un cadru arhicunoscut multora dintre cititori, un cadru care, aparent, n-ar...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Va rugam verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

TOP
utilizatori

11360 puncte

10740 puncte

Ina 7

7980 puncte

6390 puncte

5750 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Foi de miere de albine
  • 22

    J

  • 23

    V

  • 24

    S

  • 25

    D

  • 26

    L

  • 27

    MA

  • 28

    MI