Supa crema de legume

de ala_oancea in Supe, 12 Noi 2009 | 4447 vizualizari

 

Supa crema de legume, perfecta in orice anotimp,preparata cu legume dupa propriile preferinte.

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 gulie
  • 1 dovlecel
  • 150 gr pastai congelate
  • maggi secretul gustului (de legume)
  • piper
  • smantana
  • patrunjel
  • ardei iute
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de legume:

Cum preparam supa crema de legume:

Se caleste ceapa, se adauga morcovul, gulia si dovlecelul taiate cubulete. Se adauga apa, se condimenteaza si se lasa la fiert. Cand legumele sunt aproape fierte se adauga pastaii. Se fierbe in continuare pana toate legumele sunt moi. Se lasa sa se raceasca putin, apoi se face piure cu blenderul. Se pune supa crema de legume in boluri, se adauga smantana, patrunjel verde tocat si cubulete de ardei iute.

Am servit supa crema de legume cu paine prajita.

TIPS-URI

1

puteti adauga in supa crema de legume si buchetele de brocolli pentru un plus de culoare si gust

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

Michelle 1

12.11.2009, 15:25

arata tare bine

ala_oancea 1

17.11.2009, 08:55

Multumesc

stelica68 1

20.07.2011, 18:08

sunt gurmand fara egal la asa ceva si totusi iau in greutate cu toate ca sunt mare consumator de asa ceva si de foarte multe alte ciorbe in special cu zarzavaturi si legume....vreo explicatie careva ????apropo mananc cu paine neagra reteta luata tot de aici ( o bunatate ) si nu in cantitati "industriale" inca ceva....nu sunt bolnav...sa fie clar

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

Reteta Cremsnit, cum sa prepari rapid cel mai delicios desert cu crema de vanilie

de Miha 9

ieri la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Supa crema de legume