Supă cremă de legume

de Rita Ilies in Supe, 31 Mar 2015 | 3790 vizualizari

 

Fie că e vară și o supă răcoritoare ne prinde întotdeauna bine, fie că mai vrem să scăpăm de vreo două-trei kilograme, supele de legume sunt pe cât de delicioase, pe-atât de simplu de preparat.

Azi am făcut o supă mai altfel. O delicioasă supă cremă de legume cu crutoane din pâine de secară și cubulețe de sfeclă roșie coaptă.

 

INGREDIENTE

  • 700 ml supă limpede de pui/vită
  • un morcov potrivit
  • o rădăcină de păstârnac
  • două buchețele de conopidă
  • o ceapă roșie mică
  • un fir de rozmarin
  • sare roz de Himalaya
  • o sfeclă roșie mică, coaptă
  • crutoane din pâine de secară
  • un firicel de mărar pentru decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supă cremă de legume:

După cum am spus și mai sus, această supă se prepară foarte ușor.

Fierbem legumele în apă fără sare. Când sunt fierte le strecurăm, le punem într-un castron, adăugăm sarea și rozmarinul și le tocăm cu ajutorul blender-ului de mână. Peste pasta obținută adăugăm supa de pui neapărat caldă și amestecăm până când totul devine o compoziție de o consistență cremoasă. 

Serviți această supă cu bucățele de sfeclă roșie coaptă care poate fi un excelent înlocuitor al cărnii. 

Poftă bună! :)

TIPS-URI

1

Dacă nu aveți supă de pui se poate pregăti și cu apă adăugând un cub concentrat pentru supă și o linguriță de unt, însă eu recomand varianta mai sănătoasă. Poftă bună! :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Supă cremă de legume" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Supa crema de ciuperci