Supa crema de legume

de Julie in Supe, 26 Mai 2010 | 4446 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2-3 cartofi
  • un  morcov
  • o ceapa verde
  • o jumatate ceapa uscata
  • patrunjel verde
  • o bucata mica de telina
  • o jumatate ardei gras rosu
  • o jumatate ardei gras verde
  • sare, vegeta,
  • putin ulei
  • crutoane de paine
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de legume:

Punem pe foc o oala cu apa ,sare si putin ulei. In ea vom pune apoi legumele curatate de coaja, spalate si taiate bucati mai mari sau  chiar intregi. Patrunjelul il vom pune cu tot cu codite. Lasam sa fiarba. Cand sunt gata legumele scurgem apa si le  pasam cu blenderul.

Daca supa a iesit prea groasa  o mai subtiem  putin cu zeama in care au fiert legumele. Punem si sare sau vegeta dupa gust .

Taiem painea cuburi mici si o prajim in  putin  ulei si un praf de sare. 

Servim supa crema de legume cu crutoane de paine deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

madi_marin 1

26.05.2010, 11:08

asta e preferata lui fi-mea.... ar manca ,,supa chema cu cutoane,,....in fiecare zi da si mie imi place mult....

Julie 1

26.05.2010, 14:40

Si fi-miu tot asa! doar de-asta vrea! De altfel de supa sau ciorba nici sa nu auda!

lia maria 1

26.05.2010, 17:05

si preferata mea

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Supa crema de broccoli si branza