Supa crema de legume

de Bunica in Supe, 14 Mar 2016 | 3281 vizualizari

 

Cum se mai schimbă gusturile! De la un timp îmi plac foarte mult supele cremă.Ehhhhhhhh!Uite așa am trecut la prepararea unei supe gustoaăăăă rău!

 

INGREDIENTE

  • 2 oase de vită
  • 2 cartofi
  • 2 morcovi
  • 1 țelină
  • 1 rădăcină păstârnac
  • 1 rădăciă pătrunjel
  • sare
  • piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de legume:

Oasele de vită se spală si se pun la fiert într-o oală cu 2l.apă.

În timpul fierberii se ia spuma,astfel încât să rămână o supă clară.

Legumele curățate și spălate se pun în oala în care fierb oasele.

Se lasă la fiert aproximativ 30-40 minute.

Se stinge focul,se scot legumele și oasele.

Legumele se lasă la răcit,iar oasele se aruncă.

Când legumele s-au răcit,se pun în blender .

După blenduire ,se adaugă câte puțină zeamă ,pentru a fi subțiată.

Piurel se amestecă împreună cu supa rămasă.

Sărează și piperează după gust.

Se servește caldă sau rece cu crutoane sau fără.

Poftă bună!

 

 

 

TIPS-URI

1

Oasele le-am fiert doar pentru gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de legume" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Supa crema de legume cu fasole verde