Supă cremă de legume aromatizată cu sos de stridii (Oyster sauce)

de Panacris in Supe, 3 Apr 2014 | 3472 vizualizari

 

Zilele astea am tot savurat online supe creme, așa că am executat și eu. Super bună;) Sper să reușesc să păcălesc Zmeii mici, să consume brocoli și conopidă :))

 

INGREDIENTE

  • brocoli 200 g,
  • conopidă 200 g.,
  • ardei kapia 1 bucată,
  • morocov 1 bucată,
  • dovlecel 1 bucată,
  • ciuperci 200 g.,
  • sare iodată,
  • piper proaspăt măcinat,
  • ulei de măline extravirgin,
  • sos de stridii.
  • Crutoane de casă.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supă cremă de legume aromatizată cu sos de stridii (Oyster sauce):

Legumele se curăță, se spală, se taie grosier, se asezonează de mirodenii, apoi se așează artistic în minunatul vas Zepter de data aceasta adăugându-se cca. 200 ml apă rece, se acoperă și se lasă la foc mic până ce termocontrolul ajunge în zona verde. cca. 15 minute. În acest moment se oprește focul și se lasă la gătit, fără foc, ca. 30 de minute, până ce indicatorul de pe termocontrol, ajunge în zona maronie. Între timp se prepară crutoanele, varianta rapidă. Cca 4 felii de pâine se prăjesc în prăjitorul de pâine, apoi se taie cubulețe, apoi se trag în puțin ulei de măsline încins într-o tigaie, de preferat acoperită cu strat ceramic. Se asezonează de sare și ierburi ( rozmarin, cimbru, busuioc etc). Legumele fierte se zdrobesc fierbinți cu mixerul vertical, adăugându-se ulei de măsline și sos de stridii, după gustul fiecăruia, până ce se obține consistența dorită. Supa se servește fierbinte cu crutoane aromate și asezonată cu ulei de stridii. Spor și poftă bună!

TIPS-URI

1

în afara postului, uleiul de măsline se poate înlocui cu unt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supă cremă de legume aromatizată cu sos de stridii (Oyster sauce)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

anca_rm 1

04.04.2014, 12:31

tare gustosa trebuie sa fie

Micutza Luana 1

05.04.2014, 16:35

ce bine arata

laura_n 1

05.04.2014, 16:50

imi place

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Supa de cartofi cu telemea si tarhon