Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Legumele se curătă, se spală și se taie în bucăți mari.
Se ia o cratiță de 3 l, se pune pe foc si se pun în ea la fiert 2 l de apă.
Când apa clocotește pune legumele.
Fierbe legumele 30-40 minute.
Scoate legumele, lasă-le să se răcească .
Pune legumele reci și ardeiul copt în blender și pornește-l.
Blenduiește legumele până devin o pastă fină.
Amestecă legumele pasate cu zeama în care au fiert, adaugă uleiul și mai fierbe 10 minute.
Condimentează după gust și serveste cu crutoane sau pâine prăjită.
1
eu am folosit ardei copt din congelator.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult