Supa crema de legume cu dovleac

de madi_marin in Supe, 22 Oct 2010 | 2934 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • miez de dovleac
  • 4 morcovi mari
  • 1 telina
  • 1 ardei gras
  • 1 ceapa mare
  • 4 cartofi mari
  • frunze de telina
  • frunze de patrunjel
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de legume cu dovleac:

Se curata toate legumele, se spala si se taie cubulete. Se pun toate la fiert in apa cat sa fie acoperite. Se picura si putin ulei.

Cand sunt bine fierte se strecoara de zeama, fara ca aceasta sa se arunce.  Legumele se paseaza la robot si daca rezulta o supa  prea groasa se mai subtiaza cu lichidul pastrat. Se potriveste gustul de sare si piper.

Se serveste cu crutoane si , dupa gust, cu smantana.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Supa crema de legume cu dovleac 57754
retete culinare - Supa crema de legume cu dovleac 57755

COMENTARII (17)

madi_marin 1

23.10.2010, 18:35

Nadina....sa fie si pentru Spania.....

Corinuta 1

24.10.2010, 20:00

arata super

vanilla 1

02.11.2010, 14:47

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21