Supa crema de legume cu fasole verde

de cristeena20 in Supe, 19 Oct 2014 | 3667 vizualizari

 

Este supa mea preferata cu fasole verde, pe care am invat-o in Poerugalia, facand parte din retetele traditionale tipice de aici.

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg fasole verde lata
  • 1 ceapa mica
  • 2 morcovi
  • 1/2 ardei gras
  • 1/2 dovlecel curgette
  • 2 cartofi
  • 2 catei de usturoi
  • 1 rosie medie
  • 1 cub de margarina
  • 1 carnat afumat pentru gatit (tip cabanos sau trandafir)
  • sare, piper, 1 cub knorr
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de legume cu fasole verde:

- In oala pentru supa punem margarina cu ceapa tocata la calit si lasma pana se inmoaie putin. adaugam usturoiul tocat si el si apoi legumele: morcovii curatati si taiati rondele mai mari; ardeiul taiat cuburi, dovlecelul curatat si taiat bucati mari,cateva pastai de fasole taiate bucati, cartofii si rosia taiata in 4. Lasam sa se inabusa putin legumele in margarina la foc mediu si adaugam cubul concentrat knorr de pui. Turnam apa fierbinte, cat sa acopere de 2 degete legumele. Adaugam putina sare si lasma sa fiarba bine. Bagam in oala si bucata de carnat spalata bine, intreaga.

- Pregatim fasolea. O spalam cu apa calda si o taiem fasii marunte.

- Cand legumele s-au fiert , scoatem carnatul si mixam cu robotul vertical supa, pana devine cremoasa. Nu trebuie sa fie foarte groasa , deci la nevoie mai adaugam apa fierbinte. Adaugam fasolea si carnatul taiat felii sau cuburi si lasaa sa fiarba la foc mediu, pana se inmoaie fasolea. La final presaram cu putin piper.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de legume cu fasole verde" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Supa crema de legume