Supa crema de legume cu ghimbir

de ianculubita in Supe, 19 Ian 2014 | 1346 vizualizari

 

Vin cu aceasta supa cu un gust deosebit si foarte bun;poate ati observat ca la toate supele-creme si nu numai,eu folosesc lapte de cocos;acesta inlocuieste smantana,sau cartofii sau faina pentru cine foloseste la ingrosare.Laptele de cocos are un gust deosebit si este sanatos.

 

INGREDIENTE

  • 3 linguri ghimbir ras
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 1 dovlecel
  • 2 rosii
  • 1 telina mica
  • 50 g unt
  • 1 cutie lapte de cocos
  • condimente pentru supa
  • sare
  • 1/2 lingurita nucsoara
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de legume cu ghimbir:

Punem la fiert toate legumele, inclusiv ghimbirul, curatate, spalate si taiate, cu putina sare. Dupa ce au fiert foarte bine, le strecuram fara sa aruncam apa, le pasam bine cu blenderul vertical, adaugam untul, laptele, condimentam dupa gust iar pentru cine doreste o supa mai zemoasa, poate adauga apa de la fiertul legumelor dar va sfatuiesc sa nu o faceti.

Servim supa in bol cu crutoane si cu nucsoara deasupra.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Supa crema de legume cu ghimbir 291981
retete culinare - Supa crema de legume cu ghimbir 291982
retete culinare - Supa crema de legume cu ghimbir 291983
retete culinare - Supa crema de legume cu ghimbir 291984
retete culinare - Supa crema de legume cu ghimbir 291985
retete culinare - Supa crema de legume cu ghimbir 291986
retete culinare - Supa crema de legume cu ghimbir 291987

COMENTARII (11)

Micutza Luana 1

19.01.2014, 13:25

Rocsi 1

19.01.2014, 14:11

ianculubita 1

19.01.2014, 15:42

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55