Supa crema de legume de post

de Mitinita in Supe, 23 Noi 2014 | 13880 vizualizari

 

Eram gata de noi experimente cu Salad Chef de la iteleshop.ro si mi s-a parut o provocare de a face o Supa crema de legume, dar nu orice fel de supa, ci una cu cele mai tari radacinoase. Si am taiat morcovi, pastarnac, telina si chiar gulii si mi-a placut usurinta cu care le-a feliat. Gata, de acum las supele creme pe mana Salad Chef-ului.

 

INGREDIENTE

  • 1 litru supa de legume
  • 1 lingura de ulei
  • 3 morcovi
  • 1 ceapa
  • 1 gulie
  • 1/2 telina mica
  • 1 pastarnac
  • 2 cartofi
  • sare, dupa gust
  • putin zahar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de legume de post:

Curatam toate legumele si le spalam. Le taiem in bucati.

Legumele mai tari, cum ar fi gulia sau telina, se taie in rondele de circa 1 cm, pentru a putea fi feliate mai usor. Cele mai moi, se pot taia in doua.

Fixam forma de taiat cuburi mai mici pe Salad Chef Smart si taiem legumele.

Punem pe foc o craticioara si adaugam lingura de ulei. Calim legumele putin si adaugam supa de legume.

Lasam sa fiarba cam 20 de minute sau pana cand se inmoaie legumele.

Cu un mixer vertical, mixam legumele, pana obtinem consistenta dorita. Adaugam putin zahar si sare dupa gust.

Se serveste calda.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de legume de post" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Supa crema de legume cu crutoane