Supa crema de linte

de sandytza in Supe/Ciorbe, 16 Iun 2009 | 5569 vizualizari

 

Nu stiu daca chiar i se poate spune supa dar din momet ce se mananca cu lingura am zis sa o incadrez aici. E o manacre tipic spaniola si ei nu ii zic decat "Lentejas" si se citeste lentehas care tradus inseamna linte.

 

INGREDIENTE

  • 300 gr linte
  • 300 gr carnat
  • 200 gr costita
  • 1 cartof mare
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 lingura boia
  • 1 lingura ulei
  • 1 lingura pasta de rosii
  • sare
  • piper
  • 4 l apa
Portii: 5
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de linte:

Se pun la fiert : cartoful, lintele, costita, carnatul, ceapa si morcovul. Se adauga sarea si piperul. Cand s-au fiert , se prajeste intr-o tigaie un pic de boia , se adauga pasta de rosii, se amesteca bine si se adauga un pic de zeama de la linte. Se amesteca bine si se adauga in oala. Se potriveste de sare si piper. Trebuie sa iasa asa ca o crema mai groasa cu multe linte.

 

COMENTARII (1)

adry88 1

19.05.2011, 16:16

COMENTEAZA

Portia de lumina

Flamand si satul

Am fost şi azi la oraş, mai bine zis în orăşelul în care merg deseori cu problemele administrative inerente, locul în care, de voie, de nevoie, pentru că nu poţi pleca mai departe oricând, îţi faci şi cumpărăturile mai...

Cand soarele saruta marea

Vară, soare, nisip, valuri, umbrele şi şezlonguri, soarele sărută marea, toate sub un cer senin, brăzdat uneori doar de aeroplanul ce face reclamă la seminţe, un cadru arhicunoscut multora dintre cititori, un cadru care, aparent, n-ar...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Va rugam verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

TOP
utilizatori

8300 puncte

8010 puncte

7010 puncte

4840 puncte

Ina 7

4370 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Cannelloni cu carne de vitel
  • 18

    D

  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

  • 23

    V

  • 24

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!