Supa crema de morcovi

de Cocktail_of_Senses in Supe, 12 Iun 2014 | 2825 vizualizari

 

Este una dintre supele crema preferate de mine. Este usoara si gustoasa, perfecta pentru zilele toride de vara.

 

INGREDIENTE

  • 350 gr morcovi
  • 1 ceapa
  • 1 cartof
  • 1 pastarnac
  • samantana lichida
  • 1,5 l supa de pui
  • cimbru
  • 2 cubulete unt
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare de mare
  • piper
  • patrunjel pentru ornat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de morcovi:

Reteta este extrem de simpla. Caliti ceapa taiata cubulete in unt si ulei de masline. Adaugati morcovul taiat rondele si lasati 5-7 minute la foc mediu amestecand din cand in cand.

Turnati supa, apoi adaugati cartoful si pastarnatul taiat bucati, insa nu foarte mici. Lasati sa fiarba pana legumele sunt moi si pot fi pasate. Cel mai bine le verificati cu furculita.

Condimentati supa cu sare de mare, cimbru si putin piper. Cimbrul sa potriveste de minune cu morcovul in orice combinatie ati incerca.

Mixati intregul amestec cu blenderul si adaugati si smantana de gatit. Eu am adaugat cam 70ml, insa o puteti face mai grasa, dupa gust.

Serviti alaturi de crutoane din paine veche ramasa prin casa pe care le ungeti cu putin ulei de masline si le bagati la cuptor.

Pofta buna!

Mai multe retete gasiti aici: http://cocktailofsenses.wordpress.com/

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de morcovi" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Supa crema - Lac de patrunjel -