Supa-crema de morcovi si dovleac cu marar

de laylalala in Supe, 27 Mai 2010 | 5782 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 lingura ulei
  • 1 ceapa, tocata
  • 450 gr morcovi, decojiti si taiati cubulete
  • 250 gr piure de dovleac
  • 1,2 L zeama de supa de legume
  • 1 lingura marar
  • sare si piper, dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa-crema de morcovi si dovleac cu marar:

Incinge uleiul intr-o cratita si caleste ceapa 5 minute pana cand se inmoaie.Adauga morcovii si caleste-i 1 minut.Adauga piureul de dovleac si zeama de supa de legume. Adu compozitia intr-un clocot apoi acopera cratita, redu focul si fierbe compozitia pana cand morcovii s-au fiert, 20-30 minute.

Dupe ca morcovii au fiert, ia cratita de pe foc si paseaza compozitia.Asezoneaza supa dupa gust si serveste-o presarata cu marar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa-crema de morcovi si dovleac cu marar" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Supa Toscana de naut