Supa crema de porumb

de divainbucatarie in Supe, 5 Noi 2010 | 4851 vizualizari

 

Daca va plac supele “exotice”, cu gust dulceag, va recomand aceasta supa. Se face in 10 minute si aveti ocazia sa schimbati meniul obisnuit.

 

INGREDIENTE

  • 1 ceasca de unt topit
  • 6 felii de bacon
  • 2 cutii de conserve porumb
  • 2 catei de ustoroi tocat fin
  • 150 ml lapte
  • 200 ml smantana
  • praf curry – dupa gust
  • sare – dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de porumb:

Intr-o tigaie punem untul si calim baconul. Cand acesta s-a rumenit il scoatem din tigaie si tot aici calim porumbul din conserva. Adaugam usturoiul tocat fin si amestecam pentru a se intrepatrunde aromele – eu l-am lasat mai mare acum pentru ca am vrut sa testez daca obtin acelasi rezultat (daca il eliminati inainte sa dati prin blender compozitia aproape la fel). Punem smantana si laptele, si lasam sa fiarba 2 minute. Saram si dam la parte de pe foc. Turnam in blender si mixam compozitia. Punem in castron si decoram cu baconul prajit, praf de curry si chilli. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de porumb" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

lia maria 1

05.11.2010, 12:46

sunt prima imi placeeste foarte gustoasa

lia maria 1

05.11.2010, 12:47

na ca mi-a luat-o silviainainte

divainbucatarie 1

06.11.2010, 09:59

multumesc, e foaret buna, trebuie sa o incercati!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Supa de pui cu fidea