Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Pofta buna
Am pus la fiert morcovul,frunza de varza si radacina de patrunjel in 2 cani apa.
Am calit ceapa in 2 lg ulei de masline unde am adaugat pulpele de rosii decojite(le-am inabusit apoi le-am decojit)
Cand rosiile cu ceapa s-au amestecat bine cu o lg de lemn,am trurnat peste supica rezultata din morcov,varza si patrunjel,si am lasa pe foc mic pana a scazut bine.
Intr-un castronel am pus 2 lg faina si 2 de supica,am omogenizat dupa care am pus-o in supica s-o ingros si s-o fac crema.
Am potrivit cu sare,piper cu lamaie,cimbru si rozmarin.
Dupa care a mai dat in 2-3 clocote si gata..
Am servit-o fierbinte deoarece e frig rau afara..
Cu legumele fierte ramase de la supica puteti face altceva,sau sa le papati asa..
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult