Supa crema de rosii a la Jamie Oliver

de Anamaria Cook in Supe/Ciorbe, 14 Mai 2013 | 27611 vizualizari

 

Si sa continuam sirul supelor creme cu preferata mea: supa crema de rosii.

 

INGREDIENTE

  • 2 morcovi
  • 2 tulpini telina
  • 2 cepe medii
  • 2 catei usturoi
  • 2 linguri de supa de pui sau legume pudra (eu am renuntat la ele)
  • 400 g conserva de rosii in bulion
  • 3 rosii coapte
  • o mana de busuioc proaspat
  • sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de rosii a la Jamie Oliver:

Tocati ceapa, morcovii, telina, si usturoiul apoi caliti in putin ulei de masline. Acoperiti oala cu un capac si lasati pe foc mic pentru 10-15 minute, amestecand din cand in cand sa nu se lipeasca.

Cand legumele s-au calit adaugati 1,5 l pa calduta, pudra de legume sau pui (daca decideti sa puneti), rosiile taiate cuburi si conserva de rosii in bulion. Jamie spune ca putem adauga si cotoarele verzi ale rosiilor, acestea oferind un gust special supei, rosiile mele nu au avut cotoare dar am sa incerc data viitoare.  Potriviti de sare si piper, daca puneti cuburile in supa aveti grija acestea sunt destul de sarate...gustati inainte de a mai adauga sare.

Cand supa a inceput sa dea in clocot dati focul mic, acoperiti oala cu un capac si lasati sa fiarba cam 10-15 minute. La final adaugati busuiocul tocat si cu ajutorul unui mixer vertical sau intr-un blender pasati legumele.

  POFTA BUNA!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de rosii a la Jamie Oliver" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Supa de rosii cu paste