Supa crema de rosii cu lolipops de parmesan

de Oana in Mancaruri de post, 2 Dec 2012 | 1341 vizualizari

 

Mmmm....

 

INGREDIENTE

  • 2 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 3 tije de telina
  • o ceapa rosie
  • 2 catei de usturoi
  • 3 cartofi marisori
  • 2 frunze de dafin
  • 3 linguri ulei
  • 500 gr pasata de rosii
  • sare si piper 
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de rosii cu lolipops de parmesan:

Se curata legumele, se spala. Intr-o oala incapatoare se incinge uleiul si se adauga ceapa si usturoiul taiete cubulete. Se adauga morcovul si pastarnacul taiete rondele, apoi tijele de telina taiate marunt. Se lasa sa se inmoaie putin. Se adauga frunzele de dafin, apoi catorii taiati cubulete si 500 ml apa calda sau supa de legume. Se lasa 20 de minute sa fiarba, apoi se adauga pasata de rosii si se mai lasa pe foc 10 minute. Se asezoneaza cu sare si piper. Se scot frunzele de dafin si se paseaza supa cu mixerul vertical. Se mai da un clocot si gata.

Se serveste supa cu parmesan ras deasupra, cu busuioc proaspat si "acadele" de parmezan si seminte. Noi am mancat si cu chifle cu carnaciori, o nebunie!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Supa crema de rosii cu lolipops de parmesan 191536
retete culinare - Supa crema de rosii cu lolipops de parmesan 191537
retete culinare - Supa crema de rosii cu lolipops de parmesan 191538
retete culinare - Supa crema de rosii cu lolipops de parmesan 191539
retete culinare - Supa crema de rosii cu lolipops de parmesan 191540
retete culinare - Supa crema de rosii cu lolipops de parmesan 191541

COMENTARII (15)

kukibella 1

16.12.2013, 19:31

mihaelar63 1

24.12.2013, 22:57

Ce dulce e !!!!

Pushaa 1

02.01.2014, 15:08

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S