Supa crema de sfecla rosie

de marcela1979 in Supe, 22 Feb 2013 | 1724 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 buc sfecla rosie
  • 1 ceapa rosie
  • 1 morcov
  • 1/4 telina radacina
  • 1 cartof alb mai marisor
  • frunze de patrunjel
  • sare,piper
  • apa
  • 1 ardei kapia rosu
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de sfecla rosie:

Se pune apa la foc si se lasa sa dea un clocot.Zarzavatul se curata,se spala si se taie bucati mai mari si se pune in oala la fiert,se adauga ardeiul,cartofii si sfecla cuburi si ceapa .Se lasa pana sunt fierte toate si apoi se da prin blender legumele si se pune in apa care au fiert .Se mai lasa sa dea un clocot si se adauga sare si piper dupa gust. La final se mai adauga frunze de patrunjel tocate foarte fin .Se stinge focul si se serveste calda .Se poate servi cu crutoane.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Supa crema de sfecla rosie 206378
retete culinare - Supa crema de sfecla rosie 206379
retete culinare - Supa crema de sfecla rosie 206380
retete culinare - Supa crema de sfecla rosie 206381
retete culinare - Supa crema de sfecla rosie 206382

COMENTARII (6)

Bunica 1

23.02.2013, 00:00

N-am mancat pana acumIau o portie de la tine

marcela1979 1

23.02.2013, 06:28

Va rog sa va serviti,este foarte bna putin dulceaga de la sfecla.Va multumesc

Panacris 1

24.02.2013, 20:49

Interesant!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE: