Supa crema de spanac cu nuci

de gaby_duceag in Supe/Ciorbe, 27 Mar 2016 | 3878 vizualizari

 

Nu pot zice ca-s prietena supelor crema si nici ele nu-s prietene cu mine :))), dar asta va zic sincer, mi-a placut foarte mult!

 

INGREDIENTE

  • o ceapa
  • 3 catei usturoi
  • un cartof
  • 30 ml ulei
  • 60 ml lapte de soia
  • 60 ml supa de legume
  • sare
  • piper
  • nuci tocate marunt (2 linguri)
  • 8 portii spanac congelat (sau 250-300g spanac proaspat, tocat)
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de spanac cu nuci:

  1. Pune uleiul intr-o craticioara.
  2. Cand s-a infierbantat pune ceapa tocata marunt si usturoiul feliat si lasa-le pana devin translucide.
  3. Adauga cartoful curatat si spalat, taiat felioare. Amesteca timp de 5 minute, pana ce cartoful se inmoaie bine apoi adauga spanacul, laptele si supa si pune capac peste vas.
  4. Lasa la foc mic pentru 10 minute (daca amestecul e prea gros mai poti pune lapte).
  5. Opreste focul si lasa sa se racoreasca 5 minute.
  6. Toarna totul in blender-ul Oster si mixeaza pana devine o pasta omogena. Subtiezi (sau nu) dupa preferinta cu supa sau lapte.
  7. Torni inapoi in craticioara, pui nuca tocata si mai amesteci putin pe foc.
  8. Servesti fierbinte, ornat cu nuci tocate.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de spanac cu nuci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (28)

anca_rm 1

29.03.2016, 13:06

ce faina este

mena29 1

29.03.2016, 18:10

Excelent arata!

mihaelar63 1

05.04.2016, 00:30

Trebuie sa fac si eu A inceput s-mi stea capul la supe creme Un OSter de ala imi mai trebuie ))

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Borş de cartofi