Supa crema de sparanghel

de mimmi in Supe, 5 Sep 2011 | 3374 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 legatura sparanghel
  • 2 cartofi fierti in apa cu sare
  • 1 fir ceapa verde
  • 2 catei usturoi
  • 1 cub legume
  • 1 crenguta tarhon
  • ulei
  • sare,piper
  • 500 ml apa
  • 150 ml lapte
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de sparanghel:

Taiem ceapa fin, usturoiul il taiem felii si sparanghelul il taiem bucati de cca 1 cm lungime. Lasam 1-2 fire de sparanghel pentru ornat.

Incingem putin ulei intr-o oala, calim ceapa si usturoiul, adaugam sparanghelul, apa, tarhonul, cubul de legume, sare si piper. Punem capacul si lasam sa fiarba 10 minute, pana se inmoaie sparanghelul. Strecuram legumele si le lasam sa se raceasca. Pastram supa deoparte. Cartofii dupa ce s-au racit, ii decojim si ii taiem cubulete. Pisam legumele in blender si subtiem cu supa si lapte pana ajungem la consistenta dorita.

Ornam si servim cu crutoane. Pofta Buna !

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Supa crema de sparanghel 124185
retete culinare - Supa crema de sparanghel 124186
retete culinare - Supa crema de sparanghel 124187

COMENTARII (7)

mimmi 1

06.09.2011, 10:05

Merita efortul ca e foarte buna!

jolygina 1

06.09.2011, 11:10

super prezentare

LUK 1

06.09.2011, 12:53

ce frumos ai decorat-o

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!