Supa crema de telina

de susu in Supe/Ciorbe, 28 Feb 2010 | 4183 vizualizari

 

INGREDIENTE

    1 ceapa

    1 telina marisoara

    1 pastarnac

    3 cartofi

    300 g smantana

    200 g swaiter

    3 galbenusuri

    Patrunjel verde

    Piper alb

    Unt

    Paine pentru crutoane    

Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de telina:

Se curate toate legumele si se spala. Se pun al fiert radacinoasele ca sunt mai tari sic and fierb pe jumatate se adauga si cartofii si se mai lasa pana fierb.Se paseaza legumele si se amesteca treptat cu zeama in care au fiert. Se adauga putin unt pentru a-i da gust. Se parat se freaca galbenusurile la care se adauga smantana si se pune cate putin din supa racita peste. Smantana se tine la temperature camerei inainte de a o folosi. Se amesteca bine dupa fiecare adaugare pt a nu se taia supa. Se taie cubulete o paine mai tare si se pune la cuptor cu unt topit si putin ulei de masline sau se trage in tigaie. In fiecare bol se pune swaiter ras si peste se pune supa. Se serveste cu crutoane si patrunjel.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de telina" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (3)

ANCA 1

28.02.2010, 20:11

tare buna..o las de-o parte deocamdata, ca e 'ingrasatoare' ps: ce faina poza cu voi 2

susu 1

28.02.2010, 21:01

Multumesc Anca. E foarte buna supica, cremoasa, in ce priveste poza n-am avut alta poza cu supa decat asa

madi_marin 1

28.02.2010, 21:22

frumoasa si supa, frumoasa si poza....

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Supa crema de morcovi si praz