Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Dupa cum am ma spus, am acasa un strumfisor certat cu legumele, asa ca trebuie sa-l pacalesc si sa le "ascund" printre mancarurile si alimentele pe care le consuma cu placere...si cum el adora supele crema cu crutoane, m-am gandit sa-i introduc un aliment din "artileria grea":varza. Si pot sa spun ca a mancat-o cu placere (prima data a fost extrem de incantat de crutoane, incat n-a mai fost atent la continutul supei, iar a doua oara a mancat-o la fel de bine, constient fiind ca acolo e varza).
Intai am calit usor ceapa, morcovul si cuburile de cartofi, apoi am adaugat sare, piper, vegeta naturala si apa, cat sa se acopere legumele si sa fiarba bine. Urmatorul pas a fost sa adaug varza si sa completez cu apa, lasand din nou sa fiarba bine. Dupa ce s-a racorit putin supa mea, am paat-o prin blender impreuna cu un cub de unt. Am servit fierbinte, cu putina smantana, pudra de marar si crutoane.
Enjoy!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult