Supa crema - Lac de patrunjel -

de Toamna07 in Supe, 20 Iul 2012 | 2871 vizualizari

 

Mi-a luat ceva vreme pana m-am decis sa prepar supa asta dar acum ,dupa ce am
gustat-o, o voi repeta !:)
O supa cu spirit vesnic verde !
Stiati ca ...patrunjelul contine de 4 ori mai multa vitamina C decat o portocala si este verdeata cu zeci de beneficii ?

 

INGREDIENTE

Ingrediente pentru 1,5 litri de supa :

  • 400 g cartofi fierti
  • 400 g spanac proaspat sau congelat
  • 2 legaturi de patrunjel
  • 1 lingurita de curry
  • iaurt grecesc
  • sare si piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema - Lac de patrunjel -:

Mod de preparare:

Taiati cartofii si puneti-i in oala,adaugati apa si aduceti la fierbere.Adaugati sare si mai fierbeti timp de 10 minute.Puneti spanacul si fierbeti pentru inca  5 minute. Nu amestecati spanacul,lasati-l sa stea la suprafata apei ,astfel va fierbe la abur,este suficient.

 

Amestecati supa cu ajutorul blenderului pana cand are consistenta unei creme.Adaugati patrunjelul, condimentele si amestecati din nou.Adaugati sare .
Cand serviti ,adaugati iaurt gras amestecand usor si presarati cateva frunze de patrunjel pe deasupra,pentru decor.

 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Supa crema - Lac de patrunjel - 170874
retete culinare - Supa crema - Lac de patrunjel - 170875
retete culinare - Supa crema - Lac de patrunjel - 170876

COMENTARII (18)

Angelina_Elena 1

23.08.2012, 21:48

ce culoare superba!

mihaelar63 1

31.10.2015, 02:54

Nu sunt fan declarat al supelor - crema Aceast lac arata de-a dreptul magnific M-as arunca la o portie-doua

Toamna07 1

03.11.2015, 12:27

Multumesc !

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21