Supa cremoasa de cascaval

de epurasha2bb in Supe, 4 Noi 2010 | 1486 vizualizari

 

ca si verisorii mei rozatori soriceii si mie imi place branza si cascavalul

 

INGREDIENTE

  • 1 galbenus crud
  • 4 linguri cascaval ras
  • 1 praf de sare si piper
  • 1 praf de curry
  • 1 lingura faina
  • 1 ceasca de lapte de vaca
  • 1 lingurita de unt
  • pt.decor 1/2 ou fiert, crutoane din grisine si patrunjel cret.
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa cremoasa de cascaval:

Am frecat galbenusul cu untul si am adaugat jumatate din cascavalul ras foarte marunt.Am pus intr-o craticioar la bain marie, am lasat putin sa inceapa sa se topeasca cascavalul si untul amestecand cu un tel nemetalic.Am adaugat faina si imediat apoi latele cate putin, amestecand cu telul energic.Apoi am adaugat si restul de cascaval ras si iar am amestecat  mai adaugand lapte dupa caz.Eu am facut doar o portie asa ca o ceasca este suficienta.Am servit-o imediat cu crutoane din grisine si ou fiert.Am decorat si cu patrunjel cret.

 

RETETA IN IMAGINI

Supa cremoasa de cascaval-0
Supa cremoasa de cascaval-1
Supa cremoasa de cascaval-2

COMENTARII (13)

epurasha2bb 1

05.11.2010, 14:34

multumesc frumos!

Corinuta 1

05.11.2010, 23:16

housy 1

25.11.2010, 23:36

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04