Supa cu ciuperci si taitei - de post

de mihaelar63 in Supe, 5 Mar 2015 | 10210 vizualizari

 

O supica usoara si rapid de preparat !!! Mai simplu nici ca se poate : se pune totul la fiert !!!!

 

INGREDIENTE

  • 4 ciuperci
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 ardei mic rosu
  • 1 tija telina
  • 1 lamaie - zeama
  • 1 pahar mazare congelata
  • 1 ardei iute
  • 2 linguri ulei masline
  • 2 pachete taitei Rollton [ indiferent cu ce gust , pliculetele cu arome nu le folosim]
  • sare
  • verdeata - optional
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa cu ciuperci si taitei - de post:

Legumele se curata si se spala .

Se pune o oala cu 3 l apa la fiert in care se pune ceapa si usturoiul tocate marunt , ardeiul si telina feliate , morcovul taiat cuburi . Sarati .

Dupa  20 minute se incearca daca morcovul este patruns .Acum se aduga mazarea verde la fiert .

Se pun la fiert in oala taiteii Rollton [ eu nu folosesc plicurile cu arome ]

Ciupercile se curata de membrana de pe palarioara , se spala,i se feliaza si se pun la supa.

Puneti uleiul de masline si ardeiul iute tocat marunt .

Luati oala de pe foc si serviti supa calda  acrita cu zeama de lamaie si cu verdeata .

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa cu ciuperci si taitei - de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

mihaelar63 1

06.03.2015, 16:33

Ciorbareasa de frunte Cleme )

Valclaudia 1

07.03.2015, 09:35

ciorba asta imi face clar cu ochiul!

mirela0911 1

11.03.2015, 13:49

Buna supica! Ar trebui sa o incerc!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Supa de legume cu taitei de casa