Supa cu galuste

de adriana_bobu in Supe, 8 Dec 2010 | 4182 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un rasol vita
  • o telina
  • 3 morcovi
  • 3 radacini de patrunjel
  • 1 ceapa
  • 2-3 cartofi
  • patrunjel verde
  • 2 oua 
  • cca 10 linguri gris
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa cu galuste:

Am fiert rasolul timp de o ora , apoi am adaugat legumele curatate si spalate si le-am lasat sa fiarba cca 30 min. Apoi am  trecut la pregatirea galustelor: am batut bine ouale si am presarat grisul in ploaie peste ele pana am obtinut o consistenta potrivita (se poate vedea in fotografie) Le-am format imediat cu o lingura, avand grija sa moi de fiecare data lingura in supa pentru a nu se lipi. Am mai lasat vreo 10 min sa fiarba galustele si le-am dat deoparte de foc. Am tocat patrunjelul si l-am adaugat in supa. A iesit o bunatate...

TIPS-URI

1

Secretul reusitei galustelor consta in prepararea rapida a acestora, astfel incat compozitia sa nu fie lasata deloc in repaos .

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa cu galuste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

MotanLaOale 1

09.12.2010, 08:30

buna supa

mena29 1

09.12.2010, 08:50

Ce buna-i supica asta

adriana_bobu 1

09.12.2010, 10:21

va multumesc mult pentru aprecieri...

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Supa de curcan cu taitei de casa.