Supa cu galuste

de Dya Daniela Andrei in Supe, 3 Iun 2011 | 6480 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • radacina de telina si pastarnac,
  • 1 morcov,
  • 1 ardei,
  • praz
  • 2 cepe,
  • 2 cartofi taiati cubulete,
  • sare/delikat dupa gust,
  • patrunjel verde,
  • 50 gr paste,
  • 2 linguri ulei,
  • un praf de sare, 2 oua si 100 gr gris pentru galuste

Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa cu galuste:

Tocam legumele si le punem la fiert intr-un litru si jumatate de apa.

Intre timp pregatim galustele: amestecam ouale cu grisul  si sarea avand grija sa obtinem o compozitie potrivita ca si consistenta. Cu o lingurita turnam cate putin din compozitie in supa fierbinte lasand sa fiarba aproximativ 15 minute. Cand au fiert legumele adaugam uleiul, condimentele si galustele. Spre final adaugam pastele si verdeata tocata marunt.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Ouale folosite trebuie sa fie la temperatura camerei, in caz contrar (daca sunt luate direct din frigider - daca sunt reci) galustele se vor sfarama la fiert

2

Compozitia nu trebuie sa fie prea groasa  (daca e necesar mai adaugam un ou) deoarece galustele nu vor fierbe suficient si vor fi atat "crude"  in interior cat si prea tari

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa cu galuste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

Dya Daniela Andrei 1

07.06.2011, 22:45

sabiradu 1

11.06.2011, 11:55

O supa delicioasa ,frumoasa ,colorata.

Dya Daniela Andrei 1

11.06.2011, 22:28

Multumesc Sabi! Pup cu drag!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

Reteta Cremsnit, cum sa prepari rapid cel mai delicios desert cu crema de vanilie

de Miha 9

ieri la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Supa de ardei umpluti