Supa cu galuste

de Valclaudia in Supe, 4 Aug 2013 | 4052 vizualizari

 

O supica usoara dar delicioasa!

 

INGREDIENTE

  • 5 morcovi mici
  • 1 ceapa
  • 1/2 radacina de telina
  • 4 l apa
  • 3 linguri de ulei
  • 2 oua
  • 24 lingurite de gris
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • patrunjel verde tocat
  • sare si piper dupa gust

Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa cu galuste:

Spalam si curatam legumele.

Punem apa la fiert in oala. Adaugam uleiul, sare si piper dupa gust ,ceapa intreaga (pe care o vom scoate dupa ce a fiert), morcovii si telina taiate dupa preferinta. Lasam sa fiarba la foc potrivit mai bine de jumatate de ora pana se fierb legumele.

Prepararea galustelor:

Spargem ouale intr-un castronel. Adaugam praful de copt, sare si piper dupa gust si 24 lingurite de gris. Amestecam totul cu o furculita pana obtinem un amestec consistent pe care il transformam in galuste luand cate o portie de amestec cu o lingura inmuiata in prealabil in supa fierbinte. Lasam galustele sa fiarba la foc mic cca 5 minute,apoi le intoarcem usor sa nu se rupa, pe cealalta parte. Cand sunt fierte ele se ridica la suprafata supei. In acel moment le stropim cu apa rece sa se scufunde in supa, stingem focul si presaram patrunjel verde tocat. Le mai lasam acoperite inca 10 minute inainte de servire.

 

Pofta buna!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa cu galuste" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Supa cu legume, ciuperci si galuste din faina