Supa cu galuste

de Constelatialeu in Supe, 23 Aug 2013 | 7299 vizualizari

 

Aveam nevoie si de ceva zeama,asa ca am fiert pulpele de pui pe care le-am facut friptura si era pacat de zeama aia......

 

INGREDIENTE

  • Pentru zeama de supa
  • 6 pulpe de pui
  • 7 l apa
  • 3-4 morcovi
  • 1 ceapa mare
  • 1/2 telina
  • Pentru galuste
  • 3 oua
  • 300 g gris
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
  • Decor
  • patrunjel si legumele taiate in diverse forme
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa cu galuste:

Mai intai punem pulpele la fiert cu legumele si putina sare. Cand sunt fierte le scoatem si lasam zeama goala, urmand sa pregatim galustile.

Galustile le pregatim in felul urmator: 3 albusuri le batem spuma tare cu un praf de sare, separat peste galbenusuri adaugam sare si piper, apoi le punem peste albusurile batute spuma. La final adaugam grisul in ploaie si 1 lingura de ulei de masline.

Lasam sa dea in fiert zeama si cand clocoteste luam cu o lingura din aluatul pentru galusti si formam galustile, le dam drumul in zeama clocotita. Procedam asa pana terminam tot aluatul de galusti, lasam sa fiarba cca 15-20 minute.

La final am adaugat legumele si patrunjelul tocat.

TIPS-URI

1

inainte sa formam galustile lingura o introducem in supa fierbinte, ca sa nu se lipesca aluatul de lingura si sa se desprinda usor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa cu galuste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

alilianaa 1

23.08.2013, 18:20

si asta-mi place..

RuxyRux 1

23.08.2013, 21:10

Ce gustoasa!Eu ii pun si cartofi si radacina de patrunjel multa...

Bya Ralu 1

27.08.2013, 10:17

tare buna

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Supa de pui cu hrisca