Supa cu galuste

de daniastefania in Supe, 30 Mar 2015 | 3309 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 6 cartofi
  • 100 gr mazare congelata
  • 2 oua
  • 5 linguri faina
  • Sare
  • Piper
  • Ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa cu galuste:

Pentru inceput se curata legumele. Ceapa se toaca marunt, morcovii si cartofii se taie patratele. Punem ceapa la calit in putin ulei. Dupa 2-3 minute se adauga morcovii. Se mai calesc 5 minute. Se adauga 3 litri de apa. Se lasa la fiert circa 15 minute. Adaugam cartofii si saram. Cand cartofii sunt aproape fierti adaugam mazarea. Lasam la fiert 5 minute. Pregatim in acest timp galustele. Batem ouale cu putina sare. Adaugam faina. Compozitia pentru galuste nu trebuie sa fie prea moale dar nici prea compacta, pentru ca galustele sa nu iasa prea tari. Punem galustele in supa cu ajutorul unei linguri. Adaugam piper si sare daca mai e necesar. Mai lasam supa sa fiarba 10 minute. Punem in farfurie si servim cu pofta. O supica usor de facut si foarte gustoasa.Sper sa va placa!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa cu galuste" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Supa de fazan cu galuste de gris