Supa cu galuste si bulion

de nadina73 in Supe/Ciorbe, 7 Mai 2010 | 19037 vizualizari

 

super buna ,copii au mancat cate 2 portii

 

INGREDIENTE

  • 1 piept ce pui
  • 1 pulpa de pui intreaga
  • 1 bucata telina(mica)
  • 1 radacina patrunjel
  • patrunjel verde
  • boabe de piper
  • sare
  • 1 ceapa
  • gris
  • 2oua
  • pasta de tomate 1 cutie
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa cu galuste si bulion:

Se curata zarzavaturile si se taie in 4-6 bucati,

ceapa se curata si se lasa intreaga

Se pun zarzavaturile si carnea la fiert ,impreuna cu boabele de piper si patrujelul verde legat cu ata si daca aveti si frunze de telina da un gust foarte bun( eu nu am avut)

Cand sunt fierte se strecoara supa si se fierb galustele in supa

Eu separ galbenusul de albus si albusul  il bat foarte bine spuma apoi  pun galbenusurile si grisul,sa fie o consistenta potrivita.

Se ia cu lingurita si se pun sa fiarba galustele in supa iar din cand in cand se stropesc cu cate putina apa rece,

vor fi foarte pufoase si moi

La final cand galustete sunt fierte se pune pasta de tomate si se mai lasa sa dea un clocot

Se serveste cu patrunjel verde tocat,zarzavaturi si carnita ce a fiert in supica

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa cu galuste si bulion" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

nadina73 1

08.05.2010, 00:00

e foarte buna buni ,doar cine ma invatat pe mine

madi_marin 1

08.05.2010, 08:56

si mie imi place supa cu galuste....si ti+au iesit asa frumoase....

nadina73 1

08.05.2010, 10:23

daca bati albusu separat ies foarte pufoase

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Supa cremoasa de dovlecel cu mar si telina