Supa cu galuste si zucchini

de Bya Ralu in Supe, 2 Oct 2014 | 2446 vizualizari

 

A iesit o supica atat de gustoasa!!!yummy yummy

 

INGREDIENTE

  • piept de pui
  • 1 morcov
  • 1 dovlecel zucchini mare
  • 1 ceapa mica alba
  • 1 lingura de orez
  • 10 rosii cherry
  • patrunjel proaspat sau congelat
  • boia dulce/vegeta/piper
  • Pentru galuste:
  • 2 oua
  • gris
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa cu galuste si zucchini:

Pieptul de pui se pune in oala de supa la fiert.

Morovul il dam pe razatoarea mare,ceapa o tocam marunt si le punem la calit in ulei de masline.

Se pun in oala de supa,se adauga si dovlecelul zucchini dat pe razatoarea mare cu tot cu coaja.

Pieptul de pui se scoate si se taie cubulete,se adauga din nou in supa,se pune si orezul.

Se bat ouale intr-un castron adanc,se pune un praf de sare,se pune treptat gris,aveti grija sa nu puneti prea mult ca altfel devin tari,nu raman pufoase galustele.

Se lasa cateva minute sa respire.

Cu 1 lingura se umezeste in supa si se ia din compozitia de gris.

Se lasa la foc mic sa fiarba,se adauga si rosiile cherry taiate in patru.

Se condimenteaza dupa gust.

Cand este gata se pune patrunjelul tocat marunt.

 

RETETA IN IMAGINI

Supa cu galuste si zucchini-0
Supa cu galuste si zucchini-1
Supa cu galuste si zucchini-2
Supa cu galuste si zucchini-3
Supa cu galuste si zucchini-4
Supa cu galuste si zucchini-5
Supa cu galuste si zucchini-6
Supa cu galuste si zucchini-7

COMENTARII (38)

Bya Ralu 1

07.10.2014, 06:38

babi5 1

12.10.2014, 16:55

Bya Ralu 1

11.11.2014, 17:05

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04