Supa cu oua ardeleneasca

de Sidy in Supe, 4 Oct 2011 | 4536 vizualizari

 

Nu stiu daca ati auzit de reteta asta, dar nu va speriati, se folosesc doar 4 oua , insa acestea sunt ingrendientul principal.
Este o ciorba usoara, de obicei se face atunci cand avem chef de ceva usor .
Noua ne-a placut foarte mult sper sa o incercati si voi.

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 1 l zer
  • 200 ml smantana
  • 1 rosie
  • 1ardei gras
  • 1 ceapa
  • marar verde
  • sare
  • piper
  • 2 linguri pasta de gogosari
  • 2-3 catei usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa cu oua ardeleneasca:

Curatam ceapa si usturoiul pe care il taiem in doua. Rosia si ardeii ii tocam marunt. Intr-o oala se pun legumele( ceapa intreaga), pasta de gogosari , apa necesara si asezonam. Lasam sa fiarba legumele la foc potrivit. Cand sunt fierte adaugam zerul( daca nu aveti puteti adauga 400 ml sana)si il lasam sa dea si el in clocot. Ouale le puteti lasa intregi sau le bateti si le adaugati curgand in fir subtire, la supa.

Deasupra se presara marar verde sau patrunjel tocat. La servit adaugati smantana in farfurie... Nu uitati ardeiul iute.

Pofta mare !

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Supa cu oua ardeleneasca 127605
retete culinare - Supa cu oua ardeleneasca 127606
retete culinare - Supa cu oua ardeleneasca 127607
retete culinare - Supa cu oua ardeleneasca 127608
retete culinare - Supa cu oua ardeleneasca 127609
retete culinare - Supa cu oua ardeleneasca 127610

COMENTARII (19)

adry88 1

09.10.2011, 10:39

place

adasev12 1

09.10.2011, 10:50

nu am mai papat, dar daca e de-a noastra ddin Ardeal musai ca-i buna

danakarin 1

09.10.2011, 10:51

combinatia de oua cu marar face toti banii !!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D