Supa cu piept de pui

de mihaelar63 in Supe/Ciorbe, 25 Feb 2010 | 3431 vizualizari

 

o supa usor de facut si foarte apreciata de toti ai casei . supa e prezentata intr-una din farfuriile mele de ,, zestre''.

 

INGREDIENTE

  • 1 piept pui
  • 1 morcov
  • 1 felie telina
  • 3 catei usturoi
  • 1 pachet taitei [ gen rolton ]
  • 1 ardei rosu mic
  • 1ardei iute verde
  • 5 cm cozi de praz
  • 8 ciuperci brune
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa cu piept de pui:


  1. intr-o oala se pune apa si sare la fiert cam 4 l . se curata si se spala legumele.

  2. se taie fasii inguste pieptul de pui in prealabil spalat , morcovul si telina tot fasii si usturoiul se pun la fiert cam 20 min .

  3. cand legumele sunt aproape fierte se pun taiteii,imediat se pun ciupercile taiate felii .

  4. ardeiul rosu se taie fasii , prazul si ardeiul iute -rondele , se pun la sfarsit in supa si se mai lasa la fiert 3 min .

  5. se potriveste gustul cu sare si piper .

 

TIPS-URI

1

ardeiul rosu , prazul , patrunjelul verde se adauga la sfarsit pentru a nu-si pierde  vitaminele si culoarea prin fierbere .

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Supa cu piept de pui 19108
retete culinare - Supa cu piept de pui 19110
retete culinare - Supa cu piept de pui 19111
retete culinare - Supa cu piept de pui 19112
retete culinare - Supa cu piept de pui 19113
retete culinare - Supa cu piept de pui 19114
retete culinare - Supa cu piept de pui 19115

COMENTARII (6)

Bunica 1

25.02.2010, 12:17

Floarea e superba ! Trandafirul ti-a inflorit toata iarna , presupun. Multumesc frumos pentru dedicatie (in numele meu, nu pentru toti, las placerea fiecaruia.)
Asta vara am mancat pentru prima data supa cu ciuperci si mi-a placut foarte mult.

mihaelar63 1

25.02.2010, 16:52

hibiscusul roz il am numai de 2 saptamani ,face o floare din 2 in 2 zile .cel rosu batut care il aveam inainte la avatar infloreste o data pe saptamana iarna .am vazut ca este hibiscus in compozitia unor ceaiuri , dilema mea daca soiurile astea de apartament sunt comestibile

Teo 1

25.02.2010, 23:19

ti-am simtit lipsa, cautam mereu culorile prin farfurii!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Flamand si satul

Am fost şi azi la oraş, mai bine zis în orăşelul în care merg deseori cu problemele administrative inerente, locul în care, de voie, de nevoie, pentru că nu poţi pleca mai departe oricând, îţi faci şi cumpărăturile mai...

Cand soarele saruta marea

Vară, soare, nisip, valuri, umbrele şi şezlonguri, soarele sărută marea, toate sub un cer senin, brăzdat uneori doar de aeroplanul ce face reclamă la seminţe, un cadru arhicunoscut multora dintre cititori, un cadru care, aparent, n-ar...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Va rugam verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

TOP
utilizatori

11360 puncte

10740 puncte

Ina 7

7980 puncte

6390 puncte

5750 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE: