Supa cu pulpa de porc

de Lau in Supe, 25 Mai 2011 | 3745 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g pulpa de porc
  • 2 morcovi
  • leustean
  • marar
  • piper
  • sare
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 1 kg cartofi
  • patrunjel verde
  • 2 cepe verzi
  • boia de ardei iute
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa cu pulpa de porc:

se spala carnea si se pune la fiert,se spumeaza de cate ori este nevoie

se curata cartofii si morcovii, se spala, se taie si se adauga in oala

se adauga si leusteanul,maraul,ceapa,tocate marunt

se adauga si pasta de toamte si se lasa sa fiarba

se stinge focul si se potriveste de sare,piper,boia de ardei,dupa gust

se adauga patrunjelul tocat si se acopera 5 min dupa care se poate servi

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa cu pulpa de porc" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Supa-crema de morcovi si dovleac cu marar