Supa cu taitei de casa

de ionela2682 in Supe/Ciorbe, 15 Feb 2010 | 4759 vizualizari

 

nelipsita din casa noastra, daca ar fi dupa mine a-si manca zilnic!

 

INGREDIENTE

  • 500 grame carne de pui
  • 2 bucati oua
  • 3-4 kilograme apa
  • 1 bucata pastarnac
  • 1 bucata morcov
  • 1 bucata ceapa
  • 50 grame telina
  • 1 bucata ardei rosu
  • 1 bucata ardei gras verde
  • pt taitei
  •  1 ou
  •  faina cat cuprinde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa cu taitei de casa:

incep prin a apune la fiert carnea de pui pe care am curatat-o si spalat bine. Intr-un castron se bate bine 1 ou cu putina sare dupa care se adauga faina in ploaie cat sa iasa un aluat tare pe care intindem cu sucitorul pana la grosimea dorita se ruleaza foaia si se taie in fasi subtirele. Se pun taiteii obtinuti pe o foaie de hartie pentru a se usca putin.



Se toaca sau se rad legumele si se calesc putin in ulei cat sa se inmoaie dupa care se toarna peste supa de pui si se continua fierberea pana ce carnea se desprinde dupa os iar legumele sunt fierte, se adauga taiteii si se mai fierbe inca vreo 3-4 min. Se stinge focul se adauga verdeata; marar, patrunjel si leustean tocate matunt, se sareaza dupa gust si se mai adauga un ou batut bine cu putina supa, se acopera si se lasa sa se racoreasca .



Pofta buna

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Supa cu taitei de casa 17474
retete culinare - Supa cu taitei de casa 17475
retete culinare - Supa cu taitei de casa 17476
retete culinare - Supa cu taitei de casa 17477
retete culinare - Supa cu taitei de casa 17478

COMENTARII (3)

Bunica 1

16.02.2010, 20:56

Si eu , si eu , dar nu stiu sa fac taitei de casa Multumesc pentru reteta ! Arata foarte bine supa ! Am eu o mare amatoare de supa si cred ca o fac fericita cat de curand.

liana_geicu 1

18.02.2010, 18:52

O singura data am mancat ciorba cu taitei de casa, dar a fost atat de buna ca si acum imi aduc aminte si parca simt gustul! Suuuper!

ionela2682 1

19.02.2010, 10:41

vai dar ce este asa greu sa faci niste taitei ou si faina atat!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Flamand si satul

Am fost şi azi la oraş, mai bine zis în orăşelul în care merg deseori cu problemele administrative inerente, locul în care, de voie, de nevoie, pentru că nu poţi pleca mai departe oricând, îţi faci şi cumpărăturile mai...

Cand soarele saruta marea

Vară, soare, nisip, valuri, umbrele şi şezlonguri, soarele sărută marea, toate sub un cer senin, brăzdat uneori doar de aeroplanul ce face reclamă la seminţe, un cadru arhicunoscut multora dintre cititori, un cadru care, aparent, n-ar...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Va rugam verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

8300 puncte

8010 puncte

7010 puncte

4840 puncte

Ina 7

4370 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Rosii cherry cu usturoi si busuioc
  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

  • 23

    V

  • 24

    S

  • 25

    D

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!