Supa cu tortellini

de mihaelar63 in Supe, 25 Ian 2016 | 7528 vizualizari

 

Sunt atat de frumosi  rasuciti tortellini incat imi plac si  in supa. Pentru aceasta reteta m-am inspirat de aici : http://www.alaskafromscratch.com/2011/12/07/tortellini-soup/. O supa hranitoare  si foarte usor de preparat .

 

INGREDIENTE

  • 500 g tortelini umpluti cu prosciuto
  • 3 linguri ulei masline
  • 5 catei usturoi maruntiti
  • 2 cepe verzi tocate
  • 300 g muschi crud-uscat de porc - taiat cuburi
  • 3 cani frunze baby-spanac
  • 100 g rosii pasate [ conserva proprie ]
  • 2 l supa clara din os de vita
  • piper
  • sare
  • parmezan - optional
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa cu tortellini:

  1. Se calesc in ulei ceapa si usturoiul intr-o oala mare.
  2. Cand acestea devin sticloase se aduga cuburile de muschiulet de porc.
  3. Prajiti impreuna 2-3 minute si turnati deasupra supa clara din os de vita si rosiile pasate .
  4. Cand supa da in clocot se pun la fiert tortellini.
  5. Nu depasiti timpul indicat de fierbere. Daca tortellini se fierb prea mult ei  se rup si isi pierd forma frumoasa.
  6. La sfarsit se aduga frunzele tinere de spanac.
  7. Piperati si gustati. Sarati doar daca mai este nevoie.
  8. Daca doriti la servire se poate aduga parmezan razuit. Eu nu am pus mi-a placut gustul fara.
  9.    Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

Daca tortelini se fierb prea mult ei se rup si isi pierd forma frumoasa. Nu depasiti timpul indicat de fierbere.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa cu tortellini" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Supa cu tortellini ( tortellini nel brodo)..