Supa cu tortellini ( tortellini nel brodo)..

de Adele in Supe, 1 Sep 2014 | 2892 vizualizari

 

O reteta potrivita pentru timp de toamna-iarna .. gustoasa si usor de pregatit.

 

INGREDIENTE

  • 250 gr tortellini cu sunca cruda.
  • 2 cartofi potriviti.
  • 2 morcovi.
  • 1 ceapa.
  • sare.
  • 3 linguri de ulei de masline.
  • 1 lingura delicat.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa cu tortellini ( tortellini nel brodo)..:

Curatam cartofii si morcovii si ii taiem cuburi ,curatam si ceapa si o taiem in doua.Punem o oala pe foc cu ulei si punem legumele ,adaugam si apa ,delicat si lasam la fiert pentru 20 de minute.

Intr-o oala separat punem apa cu sare si lasam sa fiarba ,cand da in clocot punem tortellini si ii lasam pentru 10 minute. Cand supa este gata ,luam tortellini si ii punem peste .

Pofta buna!!

 

 

TIPS-URI

1

In supa se poate pune si bucatele de carne de pui .

2

Se poate folosi si patrunjel proaspat sau uscat.

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Supa cu tortellini ( tortellini nel brodo).. 339747
retete culinare - Supa cu tortellini ( tortellini nel brodo).. 339748
retete culinare - Supa cu tortellini ( tortellini nel brodo).. 339749

COMENTARII (31)

Adele 1

01.09.2014, 23:04

Sunt foarte buni ,aici la mine se manaca de Craciun cu supa de pui sau vitel

mihaelar63 1

03.09.2014, 01:11

Nu poate fi decat super . Ma inscriu si eu la o portie Bineinteles ca carcotesc in gand , cu mentiunea ca delicatul sa fie OK din legume deshidratate

Adele 1

03.09.2014, 09:01

Fircare foloseste de care doreste si daca nu iti place e la fel de bun si fara

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21