Supa de aripioare de pui cu taitei

de Krystyan Trendy in Supe, 12 Ian 2014 | 4907 vizualizari

 

Pentru pitici mofturosi si nu numai :d

 

INGREDIENTE

  • 6 aripioare de pui
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • sare
  • 1 lingurita de delikat de legume
  • 50-100 g taitei
  • 1 bucata de telina
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de aripioare de pui cu taitei:

Prima data curatam aripioarele, le parlim pe flacara de la aragaz ,le spalam cu apa rece,apoi le punem intr-o oala cu apa si sare la fiert.

Cand apa incepe sa clocoteasca,luam spuma de deasupra cu o spumiera.

Legumele le curatam ,le spalam si le punem intregi in oala cu aripioare sa fiarba.

Dupa ce au fiert legumele ,le scoatem separat pe o farfurie.

In supa adaugam taiteii si delikatul.

Lasam 5-10 minute sa fiarba taiteii si supa este gata!

 

TIPS-URI

1

Legumele fierte le putem toca si adauga in farfurie.

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Supa de aripioare de pui cu taitei 290338
retete culinare - Supa de aripioare de pui cu taitei 290339
retete culinare - Supa de aripioare de pui cu taitei 290340
retete culinare - Supa de aripioare de pui cu taitei 290341

COMENTARII (18)

laura_n 1

12.01.2014, 14:47

tare buna

babi5 1

12.01.2014, 15:30

mena29 1

12.01.2014, 23:52

Si mie imi plac supele!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21