Supa de bulion cu paste d'oro din porumb ( de post)

de babi5 in Supe, 3 Dec 2014 | 623 vizualizari

 

Bunaaaa , ieftina si usor de preparat O recomand cu drag cu siguranta o sa va placa.

 

INGREDIENTE

  • 2 ,5 apa
  • 200 gr morcov
  • 150 gr pastarnsc si patrunjel
  • 200 gr telina
  • 1 ceapa mai mare
  • 250 gr paste d'oro
  • 6 linguri pasta tomata regal
  • sare
  • 2 linguri ulei
  • piper
  • 1 lingurita delicat
  • putin cimbru
  • 1 foaie dafin
  • 1 lingura zahar
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de bulion cu paste d'oro din porumb ( de post):

Zarzavatul se curata, se spala si se feliaza  in doua sau patru , ceapa se curata se spala apoi impreuna cu zarzavatul.

Se pune in apa intr-o oala de trei litri si se lasa sa fiarba 25 minute.

Se scoate zarzavatul apoi se potriveste de sare, piper si vegeta se adauga foaia de dafin , cimbrul si pasta de bulion diluata in 500 ml apa calda,zaharul si se  lasa sa mai fiarba  10 minute.

Se adauga 2 linguri ulei si pastele si se mai lasa la fiert 12 minute .Se asezoneaza cu frunze patrunjel.

Pofta buna sa fie si  sa va fie de folos.

 

TIPS-URI

1

O supa buna buna fara colesterol si vine in ajutorul celora care tin post

RETETA IN IMAGINI

Supa de bulion cu paste  d'oro din porumb ( de post)-0
Supa de bulion cu paste  d'oro din porumb ( de post)-1
Supa de bulion cu paste  d'oro din porumb ( de post)-2
Supa de bulion cu paste  d'oro din porumb ( de post)-3
Supa de bulion cu paste  d'oro din porumb ( de post)-4
Supa de bulion cu paste  d'oro din porumb ( de post)-5
Supa de bulion cu paste  d'oro din porumb ( de post)-6
Supa de bulion cu paste  d'oro din porumb ( de post)-7

COMENTARII (15)

iolanda-elena 1

03.12.2014, 18:51

buna,buna

babi5 1

03.12.2014, 19:35

ClaudiaO,yoli86multumesc

MOKUSKA 1

03.12.2014, 21:20

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04