Supa de bulion cu paste d'oro din porumb ( de post)

de babi5 in Supe, 3 Dec 2014 | 2752 vizualizari

 

Bunaaaa , ieftina si usor de preparat O recomand cu drag cu siguranta o sa va placa.

 

INGREDIENTE

  • 2 ,5 apa
  • 200 gr morcov
  • 150 gr pastarnsc si patrunjel
  • 200 gr telina
  • 1 ceapa mai mare
  • 250 gr paste d'oro
  • 6 linguri pasta tomata regal
  • sare
  • 2 linguri ulei
  • piper
  • 1 lingurita delicat
  • putin cimbru
  • 1 foaie dafin
  • 1 lingura zahar
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de bulion cu paste d'oro din porumb ( de post):

Zarzavatul se curata, se spala si se feliaza  in doua sau patru , ceapa se curata se spala apoi impreuna cu zarzavatul.

Se pune in apa intr-o oala de trei litri si se lasa sa fiarba 25 minute.

Se scoate zarzavatul apoi se potriveste de sare, piper si vegeta se adauga foaia de dafin , cimbrul si pasta de bulion diluata in 500 ml apa calda,zaharul si se  lasa sa mai fiarba  10 minute.

Se adauga 2 linguri ulei si pastele si se mai lasa la fiert 12 minute .Se asezoneaza cu frunze patrunjel.

Pofta buna sa fie si  sa va fie de folos.

TIPS-URI

1

O supa buna buna fara colesterol si vine in ajutorul celora care tin post

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de bulion cu paste d'oro din porumb ( de post)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

babi5 1

03.12.2014, 19:35

ClaudiaO,yoli86multumesc

MOKUSKA 1

03.12.2014, 21:20

Rahela Velicu 1

24.06.2021, 18:42

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Supa de rosii cu taitei