Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Legumele (cartofi, ceapa, morcov, pastranac, ardei, telina) au fost curatate, spalate si tocate.
Intr-o cratita am pus 30 ml ulei, am lasat la incins. Am adaugat ceapa, morcovul, pastranacul, ardeiul, telina tocate marunt si le-am lasat pret de 5 minute cat sa se inmoaie. Am adaugat cartofii. Le-am mai lasat 3 minute impreuna. Am adaugat apa, sare. Cand procesul de fierbere a ajuns aproape de final am pus piper, putin cimbru, boia de ardei dulce si firele de fidea. La final am adaugat patrunjel tocat.
Pofta buna!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult