Supa de cartofi cu telemea si tarhon

de Ina in Supe, 20 Oct 2012 | 2471 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6-8 cartofi
  • o ceapa mare
  • 1-2 catei usturoi
  • o capatana de telina
  • sare
  • piper
  • o lingura de ulei.
  • 150 g telemea grasa de oaie ( sau capra)
  • crutoane de paine
  • tarhon maruntit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de cartofi cu telemea si tarhon:

Cartofii se curata si se spala in apa rece. Curatam si ceapa, usturoiul , telina.. Punem totul la fiert intr-o oala cu apa, sare si o lingura de ulei. Acoperim oala cu un capac si  lasam sa fiarba la foc mic pana ce cartofii se patrund usor cu furculita .

Scoatem legumele  din supa cu spumiera si le pasam in blender. Pasta de legume se amesteca cu supa in care au fiert. Lasam  cateva clocote  si adaugam telemeaua taiata cubulete. La nevoie, potrivim gustul de sare.

Servim supa fierbinte,  decorata cu crutoane aromate  si  tarhon maruntit .

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Supa de cartofi cu telemea si tarhon 183423
retete culinare - Supa de cartofi cu telemea si tarhon 183424
retete culinare - Supa de cartofi cu telemea si tarhon 183425
retete culinare - Supa de cartofi cu telemea si tarhon 183426
retete culinare - Supa de cartofi cu telemea si tarhon 183428
retete culinare - Supa de cartofi cu telemea si tarhon 183429
retete culinare - Supa de cartofi cu telemea si tarhon 183430

COMENTARII (20)

Ina 1

22.10.2012, 16:18

Pepe 1

07.11.2012, 21:18

Am incercat si eu reteta si e excelenta!

Ina 1

07.11.2012, 21:33

Ma bucur ca ti-a placut Initial pare a fi un gust ciudat, apoi nu-ti vine sa te opresti din papat
Multumesc!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25