Supa de ceapa

de alldaycooking in Supe, 8 Apr 2011 | 4963 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 2 cartofi mari
  • 50 gr unt
  • 1/2 l supa de pasare
  • 1/2 l apa
  • 2 foi de dafin
  • chimen
  • piper
  • sare
  • crutoane
  • branza Brie
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de ceapa:

Ceapa de taie rondele si se dinstuie in unt. Este important ca ceapa sa se caleasca fara a se arde. Dupa ce capata ceapa o culoare aurie, adaugam apa, foile de dafin, chimenul si supa si lasam sa fiarba la foc mic. Morcovul taiat bucati mari si cartofii taiati in sferturi se pun la fiert in supa de ceapa. Cand sunt fierti morcovii si cartofii se scot pe o farfurie. Supa se pune in blender, se adauga sare, piper si se paseaza foarte bine. In vase ceramice punem supa, presaram crutoane si bucatele de Brie si dam la cuptor 3-4 minute.

TIPS-URI

1

Eu am folosit crutoane din paine integrala cu semninte de in care fiind putin mai acrisoara a mers de minune cu supa dulceaga de ceapa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de ceapa" nu uita sa-i faci un review.
 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Avgolemono - Supa greceasca cu oua si lamaie