Supa de chimion

de danakarin in Mancaruri de post, 22 Feb 2013 | 6669 vizualizari

 

Pentru cei, care, ca si mine, agreaza aroma tare a chimionului, nimic mai potrivit. O reteta hipocalorica si economica in acelasi timp care se potriveste de minune inaitea unui fel mai satios, cum ar fi, de exemplu, budinca de taitei cu sunca la cuptor....

 

INGREDIENTE

  • o lingurita plina de seminte de chimion
  • o lingura cu varf de faina
  • 1-2 linguri de ulei
  • putina boia de ardei de calitate
  • un catel de usturoi zdrobit
  • sare
  • o lingurita de otet
  • crutoane de paine
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de chimion:

Am incins uleiul intr-o oala potrivita, am adaugat semintele de chimion pe care le-am prajit nitel, apoi usturoiul tocat, bioaua, faina, am amestecat totul cu grija, am luat de pe foc pentru ca sa nu se arda prea tare rantasul, am turnat apoi cam 1 l de apa si am lasat totul sa dea unu-doua clocote. Am trecut apoi fiertura printr-o sita deasa, am adaugat un pic de otet si am servit cu crutoane de paine. Acestea se prepara cel mai bine din painea speciala pentru toast  integrala, care se taie cubulete si se prajeste cu grija intr-o tigaie antiadeziva, fara adaos de grasime.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de chimion" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (12)

silvi0ara 1

22.02.2013, 12:17

Tare buna.

Zamfira 1

22.02.2013, 21:08

sanatate curata, foarte gustoasa, imi place f.f.f. mult!!!!

danakarin 1

22.02.2013, 23:20

Ce ma bucur ca ati apreciat supa asta. Face patre din categoria retete vechi - redescerite! Multumesc!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Supa din piept de curcan cu taitei de casa la slow cooker Crock Pot