Supa de ciuperci cu fideluta

de mihaelar63 in Supe, 28 Dec 2012 | 3233 vizualizari

 

Initial am inceput o banala supa de legume care s-a transformat intr-o senzationala supa de ciuperci cu tenta asiatica [ chiar mi-a parut rau ca nu mi-a venit ideea mai repede sa fi taiat legumele mai ,, adecvat '' -oricum a fost foarte buna ].Ingredientul secret a fost gochugaru [ pudra coreeana de ardei iute rosu ] pentru care-i multumesc Adinei , inclusiv pentru ideea de preparare .

 

INGREDIENTE

  • 2 cartofi
  • 1 ceapa
  • 1 ceapa verde
  • 1 ardei rosu gras
  • 300 gr ciuperci
  • 3 linguri sos soia
  • 50 ml ulei
  • 1 plic fidea Rollton cu ciuperci
  • 1 varf cutit gochugaro
  • 2 catei usturoi
  • busuioc uscat
  • patrunjel verde
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de ciuperci cu fideluta:

Curatati si spalati si taiati cuburi  legumele. Cred ca ar fi aratat mai aspectuos taiate fasii.

Caliti usor legumele in ulei .

Adugati 1.5 l apa, sos soia, restul condimentelor si ciupercile taiate felii subtiri .

La sfarsit se pune fideaua de la Rollton + pliculetul cu condimente de ciuperci .

Serviti  supa asezonata cu patrunjel verde .

TIPS-URI

1

Cred ca este foarte buna preparata si cu piept de pui taiat fasii si fiert initial .

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de ciuperci cu fideluta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

mihaelar63 1

28.12.2012, 12:39

Delio , asta era facuta in post
Nu zic nu la cea de perisoare cu moare , dar sa aiba si un gram de afumatura de casa

Lau 1

28.12.2012, 13:30

babi5 1

27.08.2013, 19:00

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Supa crema de ciuperci