Supa de ciuperci cu muschiulet de porc

de noiinbucatarie in Supe, 12 Apr 2016 | 487 vizualizari

 

Cea mai gustoasa supica, si a fost prima data cand cand am facut-o. Reteta o gasiti si aici - http://noiinbucatarie.ro/supa-de-ciuperci-cu-muschiulet-de-porc/

 

INGREDIENTE

  • 2 borcanele de ciuperci de 280 de gr
  • 300-400 g muschiulet de porc
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 2-3 catei de usturoi
  • 50 de ml ulei
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de ciuperci cu muschiulet de porc:

Mai intai punem uleiul la incins. Ceapa o taiem in cubulete mici si o punem la calit impreuna cu ciupercile scurse bine de zeama.

Lasam 5-6 minute, apoi adaugam jumatate din cantitatea de leustean tocat marunt, morcovul si usturoiul rase prin razatoarea mica si mai lasam inca 10 minute la calit.

Adaugam 2 cani de apa si lasam la fiert. Separat feliem muschiuletul de porc si il punem la prajit in ulei incins. Cand este gata, prajit, il taiem in bucati mai mici si il punem in ciorba.

Daca mai este nevoie, puteti sa mai adaugati apa.  Cand este supa gata si ciupercile sunt fierte, adaugam si restul de leustean si putem stinge focul.

Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Puteti inlocui muschiuletul de porc cu carne de pui.

RETETA IN IMAGINI

Supa de ciuperci cu muschiulet de porc-0
Supa de ciuperci cu muschiulet de porc-1
Supa de ciuperci cu muschiulet de porc-2
Supa de ciuperci cu muschiulet de porc-3
Supa de ciuperci cu muschiulet de porc-4

COMENTARII (10)

Gherca Daniela 1

12.04.2016, 16:48

Bunica 1

12.04.2016, 17:06

O bunătate de supă!

noiinbucatarie 1

12.04.2016, 20:17

Merci!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04