Supa de cocos cu taitei de casa

de oO_ acnA _Oo in Supe, 19 Dec 2012 | 1815 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • tacam de ciorba (spate, aripi, gat, picioare, maruntaie)
  • 2 morcovi
  • 2 cartofi
  • 1 telina mica
  • 2 cepe
  • 2 oua
  • faina
  • delicat
  • 1 legatura de patrunjel verde
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de cocos cu taitei de casa:

Se pune carnea la fiert, se spumeaza si cand este aproape fiarta se adauga legumele tocate si o lingura de delicat.

Cat timp fierb legumele ne apucam sa facem taitei de casa .

Batem 2 oua, adaugam un praf de sare si adaugam faina pana se formeaza un aluat elastic .

Aluatul se ruleaza si se taie in fasii mai groase sau mai subtiri , depinde de preferinta fiecaruia.

Cand supa este gata se adauga taiteii si se mai lasa inca 10 min dupa care stingem focul si adaugam patrunjelul tocat marunt.....

Pofta Buna! :)

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Supa de cocos cu taitei de casa 194444
retete culinare - Supa de cocos cu taitei de casa 194445
retete culinare - Supa de cocos cu taitei de casa 194446
retete culinare - Supa de cocos cu taitei de casa 194447
retete culinare - Supa de cocos cu taitei de casa 194448
retete culinare - Supa de cocos cu taitei de casa 194449
retete culinare - Supa de cocos cu taitei de casa 194450
retete culinare - Supa de cocos cu taitei de casa 194451

COMENTARII (18)

adry88 1

20.12.2012, 10:41

place

ss_supersoacra 1

06.01.2013, 00:46

Daca ai tocat zarzavaturile este ciorba.La mama acasa supa era strecurata se mai adauga taieteii si frunze de patrunjel tocate.

oO_ acnA _Oo 1

06.01.2013, 12:49

Mda depinde de zona, la mine la Bz ciorba este acrita.Fiertura fara bors , zeama de varza acra ,lamaie, otet se numeste supa.

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55