Supa de cono - coco

de mihaelar63 in Supe, 3 Iul 2010 | 4042 vizualizari

 

adica supa de conopida cu lapte de cocos .
este o supa care merge bine in zilele de post .

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida mica
  • 3 morcovi
  • 6 cartofi noi mici
  • 2 rosii
  • 2 catei usturoi
  • 2 fire ceapa verde
  • 1 ardei iute
  • 1 lingura ulei masline
  • 100 ml lapte cocos
  • sare
  • patrunjel verde
  •  zeama de lamaie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de cono - coco:

  1. legume le sa spala bine si se curata [cartofii noi se curata bine de punctele negre , nu este necesar sa-i curatati de coaja ]
  2. conopida se desface bucatele , morcovul, ceapa si ardeiul iute  rondele, restul legumelor cuburi potrivite ca marime .
  3. se pun la fiert in apa cu sare , ulei de maslie .
  4. legumele fiind crude se patrund repede cam 20 min .
  5. la sfarsit se pune laptele de cocos si se asezoneaza dupa gust cu zeama de lamaie , sare si patrunjel verde .
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de cono - coco" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

mihaelar63 1

03.07.2010, 01:25

e uimitor laptele de cocos , era lichid cand l-am cumparat , iar dupa ce a stat la frigider s-a intarit si era ca o smantana grasa , de aici mi-a venit ideea si are un gust absolut delicios

nadina73 1

04.07.2010, 22:44

interesanta nu am mnacat felicitari nota 10

Teo 1

06.07.2010, 23:55

am mancat asa ceva la o manastire ,te cred , mie mi-a placut in mod deosebit; si cand mai vad culorile.... !

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Supa crema de conopida cu iaurt