Supa de crap cu mazare si smantana

de mihaelar63 in Supe/Ciorbe, 18 Sep 2015 | 2850 vizualizari

 

Ne place mult supa de peste in fel si chip. Incerc combinatii diverse. Aceasta cu mazare este gustoasa, sanatoasa si frumos colorata.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg bucati crap proaspat
  • 1 gogosar
  • 1 ceapa
  • 1 ardei iute
  • 1 lamaie
  • 1 cana mazare verde
  • 1 pahar smanatna
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 1 lingurita busuioc uscat
  • 2-3 linguri orez
  • 4 linguri ulei
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de crap cu mazare si smantana:

  1. Bucatile de crap se spala si se pun la fiert 10 minute in apa cu sare.
  2. Legumele se curata si se spala.
  3. Gogosarul, ceapa si coditele de patrunjel se toaca marunt si se calesc in ulei.
  4. Strecurati lichidul de pe peste si-l puneti peste legume.
  5. Adugati mazarea verde si orezul si busuiocul.
  6. Dupa 10 minute opriti focul si dregeti supa cu smantana, lamaie  feliata si patrunjel verde tocat.
  7. Gustati si sarati daca este nevoie.
  8. Puneti la servire in supa bucati de peste.
  9.  Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

Se poate pune si zarzavat . Eu am dorit sa reduc timpul de preparare .

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de crap cu mazare si smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (45)

mihaelar63 1

20.09.2015, 23:42

Simona am sa-ti trimit poza mea incoronata )

mihaelar63 1

20.09.2015, 23:44

Adele . La asta nu m-am gandit . Totusi cred ca s-ar pierde prin marele noian de publicistica . Multumesc pentru compliment

mihaelar63 1

20.09.2015, 23:45

Mi-ar place totusi dezinteresat sa invat pe cei ce nu stiu , tineri copii

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Supa de orez